Lijst van deelnemende leasemaatschappijen:

Arval     J&T Autolease      Terberg Leasing       Just Lease      Van Mossel Leasing       Friesland Lease        MultiLease      Hitachi Capital Mobility       DirectLease       MultiRent     Groen Rijden       V&M Leasing   Lease Online     Privélease.nl

Klik op de thumbnails hieronder voor meer informatie.

ARVAL

ARVAL

Al sinds haar oprichting in 1989 zoekt Arval naar de balans tussen mens, milieu en ondernemerschap. Dat leidt uiteindelijk tot betere resultaten voor zowel de organisatie als de samenleving.

Zo is Arval sponsor van de vereniging Natuurmonumenten, volgden al onze relatiebeheerders de Innovam training 'duurzame mobiliteit', compenseren wij de CO2-uitstoot van ons wagenpark en is ons pand uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van energiebesparing. Mede dankzij deze inspanningen ontving Arval het ISO 14001 certificaat. Daarnaast stelt Arval zich ten doel haar klanten te adviseren over duurzaam wagenpark-beheer. Hiervoor ontwikkelden wij 'Schoon' leasen. Dé manier om de CO2-uitstoot van uw wagenpark terug te dringen.

J&T-Autolease

J&T-Autolease

Mobiliteit is diep geworteld in onze maatschappij. Het geeft ons de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Op het werk, bij vrienden of familie, en om ons te ontspannen. Mobiliteit is een voorwaarde voor welvaart en welzijn, maar ons mobiliteitssysteem is ook schadelijk voor economie, mens en milieu. Denk aan de dagelijkse files, het toenemend energiegebruik, uitstoot van CO2, aan problemen met verkeersveiligheid en geluidsoverlast. Iedereen wordt zich meer en meer bewust van het belang van duurzaam rijden. In dat kader adviseert J&T Autolease haar relaties over duurzaam wagenparkbeheer.

Terberg-Leasing

Terberg-Leasing

Duurzaam
Om onze ambitie waar te maken, is in 2012 de werkgroep ‘Duurzaam’ opgezet. Deze werkgroep heeft een missie geformuleerd op het gebied van duurzaamheid en een inventarisatie gedaan van hetgeen al was bereikt op ‘groen gebied’. De carbon footprint (soort nulmeting van CO2-uitstoot) van de onderneming liet een mooie, lage CO2-uitstoot zien. Alle 16 afdelingen hebben vervolgens drie eigen duurzame doelstellingen geformuleerd waarmee ze aan de slag zijn gegaan in 2013.  Het totaalplan leidde op 30 oktober 2012 tot de uitreiking van het certificaat ‘Klimaatneutrale onderneming’ door de Climate Neutral Group. Met dit plan tot verlagen van onze CO2-uitstoot en het compenseren van de overige CO2 zijn wij de eerste klimaatneutrale leasemaatschappij van Nederland.

Van Mossel Leasing

Van Mossel Leasing

Wij vinden het belangrijk betrokken te zijn bij de wereld om ons heen. Ook zijn wij als autoleasemaatschappij ons bewust van het effect van autorijden op het milieu. Daarom hebben we beleid ontwikkeld waarmee we goed kunnen zijn voor mens en milieu. Van Mossel Leasing zet in op het beperken van de schadelijke effecten van autorijden. We adviseren onze klanten over ‘groener’ en energiezuinig rijden en bieden samen met Van Mossel Safety rijvaardigheidstrainingen aan om bestuurders te leren veiliger, milieuvriendelijker en kosteneffectiever te rijden. Van Mossel is zeer actief betrokken bij de lokale gemeenschap. We sponsoren verschillende initiatieven waaronder Emmaus Langeweg.Het welzijn van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en organiseren activiteiten om de teamspirit te verbeteren. Ook krijgt elke medewerker de kans zich persoonlijk te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van trainingen.Multilease

Multilease

Multilease wil voortdurend zoeken naar mogelijkheden voor meer energie- en milieuvriendelijke uitvoering van de werkzaamheden en streeft naar continue verbetering. De totale scope 1 en 2 CO2 uitstoot van Multilease bedroeg 266,4 ton in het basisjaar 2012. In 2014 is de CO2 emissie afgenomen tot 121,6 ton. Ten opzichte van het basisjaar betekent dit een daling van de emissies met 54%. Per FTE werd er in 2014 in totaal 2,3 ton CO2 uitgestoten ten opzichte van 4,7 ton in 2012. Dit is een daling van 50%. De sterke daling van de emissies is terug te zien bij zowel de emissies in het bedrijfsonderdeel kantoor als bij de eigen leasewagens. In 2014 waren de kantoorgerelateerde emissies met 52% en demobiliteitgerelateerde emissies met maar liefst 56% gedaald ten opzichte van het basisjaar.

Hitachi Capital Mobility

Hitachi Capital Mobility

Wij zijn er voor u. Altijd.

Wij zorgen ervoor dat u zich onbekommerd kunt verplaatsen, waar naartoe u ook maar wilt. Om anderen te ontmoeten. Nieuwe dingen te ontdekken. Onafhankelijk, zorgeloos en vrij. Wij geven u de bewegingsvrijheid die u telkens verder brengt. Dat deden wij eerder als Noordlease en Leasevisie, en dat doen we vanaf nu samen als Hitachi Capital Mobility.

Met eigentijdse mobiliteitsoplossingen regelen we tot in de puntjes wat u nodig hebt. Dat doen we met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer.

Daarom is het voor ons belangrijk dat wij dit bevestigd krijgen door de prolongatie van het certificaat Duurzaam Autoleasen. Leasemaatschappijen die dit label dragen hebben onder meer een klimaat neutrale bedrijfsvoering, zorgen voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en zien er op toe dat bedrijven die werkzaamheden voor hen uitvoeren, zoals autobedrijven en glas- en bandenspecialisten, dit duurzaam doen. Wij nemen hiermee niet alleen onze eigen verantwoordelijkheid maar vervullen ook een voorbeeldfunctie en roepen ook andere leasemaatschappijen op, mee te doen. Het is in het belang van de branche dat we ons ervan bewust zijn, dat duurzame mobiliteit essentieel is. En, leasemaatschappijen hieraan in belangrijke mate kunnen en dus moeten bijdragen.

Justlease.nl

Justlease.nl

De normen en waarden vanuit onze moedermaatschappij Terberg Leasing zijn voor Justlease.nl erg belangrijk. Het familiebedrijf dat Terberg Leasing is en het oog hebben voor toekomstige generaties spelen hierin een belangrijke rol. Vanuit deze normen en waarden zijn wij een sponsorship aangegaan met Save the Children. Een organisatie die opkomt voor de rechten, wensen en toekomst van kinderen in gevaarlijke en- of kansarme gebieden. Dit sluit exact aan bij onze waarden in het zorgdragen voor de lokale gemeenschap en toekomstige generaties.

DirectLease

DirectLease

Zorgeloos wagenparkbeheer betekent ook duurzaam wagenparkbeheer”, aldus Roy Besselink, hoofd Schadebeheer. “Dit hangt nauw samen met de kernwaarden van de gehele Van Mossel Groep, waar DirectLease deel van uitmaakt. Duurzaamheid is voor ons ondernemen met respect voor de klant en de samenleving. Daarom voelen wij ons thuis bij Duurzaam Repareren, omdat dat initiatief juist gedragen wordt door de klant".

Duurzaam Repareren

Duurzaam Repareren

Duurzaam Autoleasen is een label dat is ontwikkeld i.s.m. de stichting Duurzaam Repareren. De stichting heeft als doel de duurzaamheid in de automotive branche te bevorderen. Het is een samenwerkingsverband tussen de ANWB, leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en de autobranche. De stichting toetst tevens bedrijven op duurzaamheid. Inmiddels zijn er zo’n tweeënhalf duizend autobedrijven duurzaam gecertificeerd.

Groen Rijden

Groen Rijden

Een onderscheidend product dat werkgever én werknemer de mogelijkheid biedt om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.

Met dit concept kunnen werkgevers hun wagenpark schoner maken, een actieve bijdrage leveren aan CO2-reductie en een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde leveren aan hun werknemers.

Voor werknemers is dit dé kans om hun huidige (eigen) auto te vervangen door een modern en schoner alternatief. Daarnaast bespaart de werknemer op reparatie, onderhoud en verzekering.

V&M Leasing

V&M Leasing

V&M Leasing is gevestigd in het hart van de Europoort. De aorta van de Nederlandse economie. Door deze ligging is V&M Leasing bereikbaar voor veel klanten. In de Europoort zijn grote grote, professionele bedrijven gehuisvest welke heel specifieke wensen hebben op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsvraagstukken welke zich eigenlijk alleen voordoen in dit stukje van Nederland.
V&M Leasing is al meer dan 25 jaar leasing specialist in de Europoort en ver daar buiten. V&M Leasing kijkt verder en denkt zelfs mee in voertuigen. Ook als deze op maat moeten worden afgeleverd bij de klant.

Friesland Lease

Friesland Lease

Op zoek naar een ondernemende leasemaatschappij waar u de duurzaamste oplossing aangereikt krijgt voor uw mobiliteitsgebruik? Dan zit u goed bij Friesland Lease. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor ondernemers.

Van Mossel ShortLease

Van Mossel ShortLease

http://www.vanmosselshortlease.nl/

 

Privelease.nl

Privelease.nl

https://www.privelease.nl/over-prive-lease

XL Lease

XL Lease

Wij zijn een universele leasemaatschappij en dochteronderneming binnen de Autohaas Groep. Helderheid is een belangrijke waarde voor ons.

Wij willen onze klanten zo optimaal mogelijk van informatie voorzien en gaan daarom de dialoog aan. We proberen in te spelen op uw wensen en behoeften.